Consultancy

Wij zijn jouw sparringpartner die meedenkt

OMEO Groep is gespecialiseerd in communicatie en gedrag. Daarbinnen geloven wij niet in standaard oplossingen. Elk bedrijf en elke situatie is anders. Dat vraagt steeds weer om een specifieke aanpak. Door jarenlange ervaring en specifieke kennis van bedrijfsprocessen leveren wij ook maatwerkadviezen.

Consultancy
Je zult ons niet snel ervaren als ‘consultants’. In de letterlijke zin van het woord zijn wij dat ook niet. Wij vinden dat een compliment. Advisering door OMEO Groep betekent dat je werkt met de spelers in het veld en niet met commentatoren aan de zijlijn. Niet praten en dikke rapporten, wel meedenken en doen. Van ons kun je praktische adviezen verwachten waarmee je direct aan de slag kunt.

Doel
Consultancy is niet alleen weggelegd voor directies van grote bedrijven. OMEO ziet consultancy namelijk als praktische advisering en begeleiding. Wij zijn jouw sparringpartner die meedenkt en waar je wat aan hebt.

Aandachtsgebieden
OMEO Groep adviseert en implementeert op onder andere de volgende aandachtgebieden:

  • verkoop en verkooporganisatie
  • klantcontact en serviceorganisatie
  • visie, missie en strategie
  • leiderschap en management
  • organisatie, organisatiestructuur en organisatiecultuur
  • innovatie en duurzaam ondernemerschap

Aanpak
De professionals van OMEO komen direct in actie als zij constateren dat er iets slimmer, sneller of beter kan. Zij weten van doorpakken, maar met respect. Daarom zullen de gewenste veranderingen sneller worden gerealiseerd.

Niet alleen het advies, maar ook de uitvoering
OMEO voorziet je niet alleen van adviezen, wij helpen je ook met de implementatie ervan. Ook bij het uitvallen van management kan een interim-manager van OMEO Groep uitkomst bieden. Onze professionals zijn van vele markten thuis en hebben een ruime en brede ervaring op diverse geledingen in organisaties.

Wil je weten wat de adviesaanpak van OMEO Groep voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met ons.